Opteamus piramis

shopping.jpgVannak igényeink. Gazdagok, boldogok, elismertek akarunk lenni, annak rendje és módja szerint. Az életünk egy permanens küzdelem, hogy elérjük az elérhetetlent, de sosem érjük el, mert mindig van egy következő szint, ami után ácsingózunk. A kitartott feleség egyre nagyobb házat, egyre nagyobb autót akar, mások az anyagiakkal már megelégedve megbecsülésért ácsingóznak, így kapaszkodunk egyre feljebb a Maslow piramis szintjein.

Így van ez a termékfejlesztéssel is. Azt vettem észre, teljesen mindegy, hogy milyen szinten tudjuk teljesíteni az érdeklődők és az ügyfelek igényeit, mindig van egy felsőbb szint. Úgy tűnik, teljesen mindegy, hogy mi mindent tud Opteamus rendszerünk, lelkes érdeklődőink rendre addig bombáznak a kérdéseikkel, amíg a tizedikre már kénytelen vagyok azt válaszolni, hogy na azt már nem tudjuk.

OK, ez persze így nem igaz. Igenis számít, hogy hányadik kérdésre kell nemet válaszolnom. Mert az ötödik-hatodik kérdés után már minden komoly szándékú érdeklődőnek világos, hogy nem egy garázs-szoftvert lát, hanem egy kiforrott és progresszív alkalmazást. És aki ezt felismeri – annak tudunk segíteni.

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: