HOUG 2008

Már vagy négy éve nem jártam a HOUG-on, arra számítottam, hogy már csak elvétve látok ismerős arcot. Hát ehhez képest úgy éreztem magam mint a születésnapomon, ahol szépen egymás után fogadtam a vendégeket, mindenkivel elbeszélgettem 2 percet, aztán mire ezzel végeztem, már záróra is volt :))) Szóval még mindig sok-sok ismerős, döntő többségük lelkesen üdvözöl. Nem csak potenciális, de aktuális ügyféllel is összetalálkozom (praktikusan a wellness blokkban). Doranskyval jó félórát töltünk el megismerkedésünk ürügyén, azt hiszem a szokásos kétpercekhez képest ez elég sokatmondó gesztus.

Az előadásomra szépen bejönnek a barátok és érdeklődők, és remélem, hogy rajongóként távoznak onnan. Arról beszélek, hogy az üzleti blog lényege: a céges weboldal és a személyes blog előnyeit összeadni, valahogy úgy, ahogy feleségnek egyszerre szeretnénk úrinőt és szexistennőt. Többeket lázba hozok, akik az előadást követően lelkesen vallják meg, hogy hasznos lökést adtam nekik. Szeretném majd látni azokat az új blogokat, ahol majd öles betűkkel virít, hogy én inspiráltam őket! 😉

Sietős léptekkel lépek le a gálavacsoráról, hogy még normális időben hazaguruljak. A lobbyn átmenve jobbról parádés dekoltázsra leszek figyelmes, majd Détár Enikő arcát azonosítom felette. Mellette Jakupcsek Gabriellát veszem észre, súlyosan összeakad a tekintetünk, de ekkor már teljesen ki van csavarodva a nyakam, mert lassítani nem lassítok a lépteimen :))) Elfordulok, megállíthatatlan cowboyként kilépek az ajtón, aztán padlógáz… Viszlát Siófok!

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: