Iso-ra gyúrunk

Bizony, közeledik a május, amikor hőn szeretett ISO auditorunk ismételten ellátogat hozzánk,felteszi szigorú kérdéseit, mi pedig Greggel pajkosan összekacsintva sorra megválaszoljuk azokat. Persze a pajkos összekacsintás csak azután jöhet, hogy túlestünk a kötelező körökön: pénzügyi adminisztráció, munkaköri leírások, papíralapú dokumentumok – az a néhány, ami még van – bemutatása.
Mert bizony ezek után hátradőlünk, Zoltán, az auditor is tudja, hogy innentől lényegében sétagalopp az egész hivatalos ellenőrzés. Mert itt van nekünk az Opteamus.
Szoktam említeni oktatásokon is, azon cégeknél, ahol van ISO auditálás – és már a legtöbb partnerünknél van -, hogy ha esetleg az elején nyűgnek is érzik a "plusz" dokumentálást, elhihetik, az auditor el lesz ájulva az Opteamustól.
Könnyedén bemutathatjuk, hogyan dokumentáljuk a szerződéseket, megrendeléseket, egy-egy üzletkötést az elejétől a végéig, a hibajegyeket, a beszállítók minősítését, a kollégák bizonyítványmásolatait és még sorolhatnám.
Már-már vicces volt a tavalyi audit, amikor minden kérdésre azt a választ adtuk: ott van az Opteamusban. De tényleg ott volt. És át is mentünk a vizsgán. Reméljük idén ugyanilyen oldott lesz az idei audit is.

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: