A megállíthatatlan cowboy – új fejlesztés

Nem is emlékszem pontosan, hogyan hangzott a meghatározás anno, de a lényeg, hogy eddigi egyetlen kettesben töltött – mindmáig emékezetes – vacsoránk, azaz fagylaltozásunk során valami szívós, ám logikás vadnyugati emberkének titulált engem az én kedvenc főnököm. Igen, most – szokás szerint – ismét jóban vagyunk, s olyan ritkán látom, hogy néha komolyan hiányzik. De el nem mondd neki, kérlek.  😉 Nos, a mélypontokon rendre eszembe jut ezen bíztatása, és Greg nem kevésbé vadnyugati tekintete. Kicsit olyan ő szerintem,  mint egy valódi vadnyugati, belevaló fickó: gyűjti-gyűjti a tennivalókat, megy a konok feje után, – ilyenkor kártyáznak és isznak (a vadnyugaton) – majd egy valahonnan érkező löket hatására egy nap alatt elvégez egy olyan Opteamus fejlesztést, amin egyébiránt már fél éve agyal, az ügyfelek nyúznak, kérnek, követelnek.
Majd jön szerdán – a mi napunkon – büszkén, mint egy alphahím, vagy a vadnyugati példánál maradva a fickó, akire igazán magas vérdíjat tűztek ki, s mosolyogva előadja zseniális fejlesztését. Döbbenetes. és félelmetes is. De bevallom, ezen húzásai miatt (is, és mert a zord tekintet érző szívet takar) a végsőkig tisztelem.
Tegyük egy kicsit kézzelfoghatóbbá a dolgot: egyik ügyfelünk tömeges adatbetöltést szeretne végezni az Opteamusba rendszeresen, mondjuk hetente. Az adatbázis viszont, amit betöltene, nem feltétlen megbízható, az interneten náluk regisztrálók adatait tartalmazza, olykor fals vagy rossz adatokkal. Így teljesen át kellett alakítani az importot, mivel az automatikus betöltés nem jöhetett szóba, közbeszólt az emberi tényező. Most egy első ránézésre bonyolult, ám felhasználóbarát import felületet készített a Kedvenc Cowboy, megoldva a kézi betöltés kombinálását az automatikussal. (folyt.köv.)

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: