Kérdésekről és adatokról

Meglehetősen furcsa, hogy az adatvédelmi szempontok igazándiból most először jönnek elő ilyen határozottan. Bár elképzelhető, hogy ennek a WWF alapítványi jellege az oka. Noha valószínűleg az egyéb gazdasági szervezeteknél sem lenne kevésbé fontos a felhasználók adatainak titkosítása.

Nem mondom, hogy ez a nagyon szigorú rend nem bonyolítja meg a bevezetést, de nem megugorhatatlan akadály. Inkább csak amolyan becses zsákmány, amelyet meglehetősen sokáig kell becserkészni, incselkedik, majd megegyezős egyezséggel hagyja magát elejteni. 🙂

Mostanában vált szokássá az is, hogy support-igényekkel nem a rendszerbe írnak egyesek, hanem rögtön telefont ragadnak. Persze régebben Zsókával és Péterrel is hasonló volt a helyzet, de ők mostanra annyira belejöttek az opteamusolásba, hogy akár felhasználói tanfolyamot is tarthatnának. Lényeg a lényeg, ez egyáltalán nem gond, sőt, öröm. Gyors és hatékony problémamegoldás. Aztán amikor túlnő rajtam a feladat, akkor jön Greg pajti és elvágja a gordiuszi csomót.

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: