Kívánni fogják

Alvin Toffler a Hatalomváltás című könyvében írta az alábbi definíciót: "A hatalomnak három forrása van. Az erőszak, a gazdagság és a tudás. Az erőszak a legkevésbé rugalmas, a gazdagság rugalmasabb, de minden kétséget kizáróan a legmagasabb minőségű hatalmat a tudás adja… 
…Egy szülő megpofozhatja a gyerekét (vagyis erőszakot alkalmaz), lekenyerezheti vagy megzsarolhatja egy dollárral (tehát pénzt vagy azzal egyenértékű ösztönzőt alkalmaz), vagy – ami a leghatásosabb – úgy alakíthatja ki az értékrendjét, hogy a gyerek kívánjon engedelmes lenni."

Nemegy cégvezető a CRM rendszert fegyvernek tartja, amelyet a saját kereskedőik halántékához nyomhatnak, remélve, hogy ettől jobban fognak dolgozni. Ennél okosabb cégvezetők jutalommal vagy büntetéssel ösztönöznek a CRM szoftver használatára. És lássuk be, erre szükség is van, mert a legtöbb CRM szoftvert önként az életben nem venné a kezébe egyik kereskedő munkatárs se, mert szinte semmit sem segít az eladási munkában, viszont ezt idegesítő adminisztrációs teher mellett teszi. Az Opteamust ezzel szemben mi olyan szerszámnak terveztük, ami kézzelfogható segítséget nyújt magának a munkatársaknak is, és az igazán bölcs cégvezető ezzel érdekeltté tudja tenni őket a rendszer használatában, mert kívánni fogják. Meg tudjuk mutatni, hogy nem a levegőbe beszélünk.

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: