És jövőre is!

Hát akkor
Boldog Karácsonyt neked is,
köszi hogy olvasol!

 

Munkás évünk volt az idén, és munkásan indítunk jövőre is. Ha hátralépek és úgy nézek rá a szoftverre, azt látom, hogy az Opteamus egyre univerzálisabb rendszerré válik. Egy kis-közepes üzleti közösségnek már a legtöbb funkcióját pusztán az Opteamussal el lehet végezni. Más szavakkal: az Opteamus már régen nem csak CRM, de lassan-lassan integrált vállalati ERP rendszerként is használható.

Az eddigi klasszikus Marketing listázások, kereskedelmi ügyek követése, számlázás, hibajegyek ügyfélpanaszok kezelése mellé jövő év elejére a kontrolling területet erősítjük meg, az alábbi központi funkciókkal:

  • Bejövő számlák kezelése
  • Számlák kiegyenlítésének követése
  • Banki mozgások
  • Dolgozói időelszámolások (timesheetek) kezelése

Az Opteamust annak idején olyan rugalmasra terveztük, hogy ezeken túlmenően tetszés szerinti ágazat tetszés szerinti adatai is kezelhetőek legyenek, így nagyon gyorsan és nagyon kevés ráfordítással fel lehetne készíteni a rendszert bármilyen célra. Pár munkanap leforgása alatt lehetne az Optiból például esküvőszervező alkalmazás, amely szépen nyilvántartja az esküvőket, a menüsorokat, a meghívottakat, az elintézendő feladatokat és nászajándékokat. Ugyanerre a mintára lehetne Opti ügynökségi rendszer, amely online vagy nyomtatott hirdetések adatait tárolja, de lehetne akár katonai rendszer is, amely hadgyakorlatokat, csapategységeket, térképeket és napiparancsokat kezel. Dobozosan is használható – de maximálisan testre is szabható. Egy álom 😉

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: