Bemutató?!

Bemutató?! Igen, igen felelte Greg az év végi őrület kellős közepén. Nem kell mást csinálnod – folytatja – mint amit máskor is, használni az Opteamust. Jó, jó, de mégis mikor és kinek és főleg hány ember előtt?- kérdeztem rémülten. Persze tudom volt már ilyen. Hogy mikor is? Á, igen, akárhogy is gondolkodom a főiskolás éveimben biztosan 🙂 Pánikra nincs idő, három nap múlva bemutató. Azért volt olyan rendes a főnököm, hogy forgatókönyvvel is készült. Átnéztem, menni fog. Aztán már csak az foglalkoztatott, hogy úgy sikerüljön megmutatni másoknak a Opteamust, hogy tényleg lássák, nem túl szépen kifejezve “átmenjen”, hogy miért is hasznos, nélkülözhetetlen megoldás ez a CRM területén. 

Ahhoz, hogy teljesen életszerű legyen a bemutató, egy másik fiatal és csinos kolléganő is jött velünk. Fontos az első benyomás! Először úgy is mindenki a nőt látja és legfeljebb törekedni lehet arra, hogy ezt tartalommal és mondanivalóval töltsük meg. Na de mindegy is, ez egy örök kérdés marad.

Mi ketten dolgoztunk élőben az Opteamus-on, Geri és mi általunk némi magyarazáttal kiegészítve. Igen, működött. Láttam, az arcokon, hogy mennyire más az, amikor egy rendszert nem csak jól megkomponált screenshot-okban, hanem élőben, igazi emberekkel mutatunk be. Ami még külön jó volt, hogy a szép számban jelen lévő hallgatók kérdeztek, tehát figyeltek. Kérdeztek amit Greg meg is válaszolt és kérdeztek olyat, ami nekünk is hasznos, hiszen ha valaki jót kérdez, az még a fejlesztésnél, mint ötlet is jól jöhet. Aztán rá két napra újabb bemutató. Erre végképp nem készültem, de ezt már vártam. Ment is minden gördülékenyen és még meg is tetszett a dolog. Talán most jöttem rá, hogy szerepelni jó dolog?! Várjunk csak itt nem is én vagyok a  főszereplő:) Igaz, de egy jó csapatban lenni mégiscsak jó dolog. Greg mikor is lesz újabb bemutató?

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: