Magyarázkodom, de miért is?

A minap beszélgetésbe elegyedtem egy számomra kifejezetten szimpatikus fiatalemberrel. Ez már magában is fura, mert mostanság ritkán kötök új ismeretségeket. Az viszont kifejezetten frusztráló volt, hogy amikor ott tartottunk, hogy hol dolgozom, mondtam, hogy á, biztos nem ismered a szoftvert, ami a cégünk terméke. Mondta, hogy azért kiváncsi volna rá, melyik az:mondtam, Opteamus. Erre rávágta kedves főnököm nevét, majd azt is közölte, hogy ismeri a blogot. Még jó, hogy ültem. Részemről a döbbenet, majd gyors témaváltás. Utálom, ha ennyire összeérnek a szálak.
Ja, és azt is mondta ez a kedves fiatalember, hogy én folyton dicsérem a főnökömet. Zavartan mondtam, hogy nem is. De közben de is. Merthogy az a helyzet, hogy ezen a blogon Greg a szakmai tényező, én pedig az emberi. Ilymódon én nem tudok különböző algoritmusokról, programozási kérdésekről értekezni többszáz, netán többezer karakterben, merthogy nem vagyok Oracle expert. meg egyébként sem. Tehát írok a hétköznapokról, dícsérem a főnököt. Azt pedig mégsem írhatom ide, hogy már napok óta nem állok szóba vele, meg ez és az a problémám vele, mint emberrel vagy éppen mint főnökkel. Pontosan azért, mert függő viszonyban vagyunk. Én függök tőle.
Ha pedig az opteamus kapcsán írok róla, az azért pozitív, mert az Opteamus jó. de tényleg.
Persze, néha nekünk is van vérre menő konfliktusunk, mérhetetlenül dühös és elkeseredett tudok lenni miatta sokszor, de az nem ide tartozik. Arról sem írok, hogy milyen konfliktusom van az irodában üldögélő kolléganővel és miatta Greggel. Ill. Greggel nem, mert ő  a homokba (vagy hova) dugja a fejét ennek kapcsán.
Na, most jól megmagyaráztam a bizonyítványt. Higgyétek el, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: