Országos birodalom

Méghogy hónap dolgozója! az év sztahanovja talán… mellesleg a bohókás még egy meglehetősen enyhe kifejezés volt. Mégsem írhattam, hogy kissé bolondos… 😛

Sokkal többet agyalok azon, mit is kellene ideírni, mint kellene. Mert ugye az opteamus annyira a mindennapjaim része, hogy mindent mégsem írhatok ide. Most viszont olyan örömteli dolog történt, amit szívesen publikálok. Ismét vidéki megbizatást kaptam: egy több mint kétszáz kilométerre lévő cégnél választották az Opteamust. A jövő hét tehát kellemes vidéki kiruccanással kezdődik. Ezt imádom! Hiába vagyok túl már bőven az első tíz Opteamus bevezetésemen, mindig különös izgalom fog el, amikor először találkozom az új megrendelővel. Vajon milyen új igényei lesznek, a kereskedő mit ígért neki, amitől keresztbe állnak a szemeim? Tehát, hiába találkozom sok-sok hasonló kéréssel, hiába tudjuk előre sokszor, hogy nagyjából mit kér a megrendelő, mindenki új kihívást jelent. Ettől szép ez a munka kérem szépen.
Egyáltalán nem mondhatom, hogy a budapesti munkák nincsenek ínyemre, sőt! Ám amikor Lébénybe vagy Zalaegerszegre utazom, az több szempontból is élmény. REmélem ugyanilyen jó lesz a jövő heti utam is, noha most új településeket fedezhetek fel.
Nos, valahogy így, néhány kemény munkával töltött év után lehet kicsiny cégünkből országos birodalom. Aminek a csúcsáról Greg pillanthat majd le reánk. Hajrá!

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: