Sajnos nincs erre most pénzem

Standard Opteamus CRM rendszerünkben nincsen olyan mező, hogy Visszautasítás oka. Aki kéri, annak persze szívesen beállítjuk ezt is, de  tapasztalataim szerint erre magyar viszonyok között nekünk semmi szükségünk nincsen. A mi CRM szoftverünk rendre lenyűgözi szinte minden érdeklődőnket, és akik visszautasítanak minket, mind egyetlen ok miatt utasítanak vissza, bár ezt a lehető legkülönbözőbb és legmókásabb módokon fogalmazzák meg. Biztosan ismered a vicces női-férfi szótárat. Hát ennek a mintájára álljon itt egy szótár, hogyan is kell értelmezni a lemorzsolódott érdeklődők magyarázatait 🙂

  • Sajnos nincs erre most pénzem – Sajnos nincs erre most pénzem
  • Leköt most egy komoly másik téma, nincs erre most időm – Sajnos nincs erre most pénzem
  • Túl sokat tud az Önök szoftvere – Sajnos nincs erre most pénzem
  • Egy másik szoftver jobb funkcionalitással rendelkezik – Sajnos nincs erre most pénzem (viszont találtunk egy ezerforintos tehénpásztor szoftvert, ami az Opteamusnál sokkal több tehénpásztor funkcióval rendelkezik, és rá van írva a dobozára, hogy CRM és számlázás modulja is van)
  • Egy másik szoftver jobb volt ár érték arányban – Sajnos nincs erre most pénzem (így ingyenes szoftverrel kezdtünk el próbálkozni)
  • Még nézelődünk a piacon – Sajnos nincs erre most pénzem (és ingyenes szoftvereket töltünk le, hátha az is jó lesz nekünk)

Nem győzködöm őket – ők jól láthatóan nem a mi ügyfeleink. A mi ügyfeleink jól tudják: pénzt, pénzből lehet csinálni, illetve nincs olyan, hogy ingyen ebéd. A CRM rendszer nem Viagra, nem fog gyors csodát tenni, és semmiképpen sem pár ezer forintért. Szoftver nem fog beindítani egy nem működő vállalkozást. Egy jól-közepesen működő szervezet hatékonyságát viszont meg tudja növelni a gyorsabb és pontosabb keresések, a gyors mobil hozzáférés és rendszerünk egyedi asszociációs adatkezelési képességei miatt. Nekik meg fog térülni az Opteamus díja…

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: