Webmarketingből egyes

Azt kommentezi Tari Laci, hogy nem Santoriniről kéne írnom, hanem nagyon konkrétan arról, mi az előny, amihez hozzájutna ha mint cégvezető Opteamust használna. Nem ez a klasszikus (most éppen marketinges) szabály lesz az első, amit az Opteamus kapcsán felrúgunk. Hadd mondom el egy saját példán keresztül, hogy ezt most miért is…

Nemigen szoktam tévézni, akkor is lehetetlen időpontokban. El szoktam kapni a Discovery Channel Amcsi motorok sorozatát, ami valóságshow-szerűen mutatja be a nagyon dögös, egyedi morokat készítő Teutul család munkanapjait. Sem az autókat, sem a motorokat nem kedvelem különösebben. Nem hiszem, hogy valaha is lesz motorom. Az Orange County Choppers brigád ökörködését és példamutató igyekezetét azonban ebben a formában tálalva kifejezetten díjazom, annyira, hogy nem is kapcsolgatok tovább, ha felbukkannak a képernyőn. Nem érdekelnek a köbcentik és az úttartás. Nem vásárolni akarok. Most legalábbis nem. Csupán szórakozni. Aki szórakoztat, azt szeretik, nézik és olvassák a népek – elég ha csak a napirajz.hu döbbenetes látógatószámára gondolsz, és ez a szám még döbbenetesebb, ha melléteszed egy akármilyen üzleti weboldal statisztikáját, amit a klasszikus marketingszabályok szerint terveztek. Részemről elsősorban szórakoztatni szeretnék. A többi már magától fog menni.

Lacinak persze igaza van, hogy abban a többiben azért érdeminek kell lennünk, de lesz itt részletekbe menő szakmaiság bőven, ha majd a konkurencia és a nagyközönség lelkesen vagy szkeptikusan idekommentezik. Részemről nagyon sok mondanivalóm van, dobj fel akár te is egy témát, haladhatok akár arra is (ahogy Tari Lacinak is el fogom még mondani, mit profitálhatna). Szóval: kommentezz, szólj hozzá!

Közzétéve: gergelyhoppan

Én vagyok az Opteamus rendszer büszke apukája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: